Williams Televízió

Feltöltő: bamako
nyomtatás kedvencnek emailben küldés
Honnan indulnál?
Indulok
útvonaltervező bezárása

Cím: 2220, Vecsés, Telepi út 83.

GPS: N0° 3' 54", E-0° 6' 23"

Cégnév: Williams Televízió

Telefon: 06-29-352-362

E-mail: küldéshez kattints ide

E-mail küldése

Web: http://www.williams.hu

Leírás:
Williams kép és hang stúdió 2000 óta foglalkozik televíziós műsor készítésével. Jelenleg két televízió stúdióban készítik hétről hétre, a Vecsési Magazint, mely Vecsésről, valamint a Plusz29 Magazint, mely a 29-es telefonkörzeten belül történt eseményekről számol be, ebben is kiemelten azokról az eseményekről melyek, Üllő, Gyál illetve Maglód városát érintik.

2009 augusztus 15-től, a UPC Magyarország kft.-vel kötött szerződés értelmében a Williams Televízió saját csatorna használatot kapott és így 24 órán át tud adást szolgáltatni. Műsorai mellett, így már képújság formájában is tud hasznos információkat szolgáltatni nézőinek.
Az élő adás megteremtésével, a nézőket interaktív módon /telefonon/ is bevonják adásaikba. Ezzel a Williams Televízió, a térség meghatározó szereplőjévé vált. Az informálisan csatlakozó önkormányzatok szívesen fogadják a változást, hiszen a televízió vezetése a 4 járást érintő vételkörzet eseményein, tendenciáin túl, koncentrál Pest-megye, Budapest és Magyarország életére is.

A Williams Televízió 2012 novemberében elindította saját online rádiócsatornáját,mely a képújság hirdetések alatt szól, valamint online hallgatható a williams.hu oldalon keresztül. A rádió egyedülállóságát jellemzi,hogy minden korosztály megtalálja a hozzá legközelebb álló zenét, hiszen a rocktól a mulatósig a poptól a magyar nótáig itt minden szól!
Adáskörzet:
A Williams Televízió a UPC kábelhálózatán:

Alsónémedi, Bénye, Bugyi, Csévharaszt, Ecser, Felsőpakony, Gomba, Gyál, Gyömrő, Káva, Kóka, Maglód, Mende, Monor, Nagykáta, Nyáregyháza, Pánd, Pécel, Péteri, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Tápióbicske, Tápióság, Tápiószecső, Tóalmás, Úri, Üllő, Vasad, Vecsés.

A T-Home kábelhálózatán:
Gyál, Üllő és Vecsés.

A DIGI Kft. kábelhálózatán:

Vecsés, Ecser, Maglód, Gyömrő, Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Csömör, Mogyoród.
Üllő, Gyál, illetve Péteri

Beállítási adatok:
frekvencia: 418 MHz
symbol rate: 6900 SR
QAM: 256

Szerkesztőség:
Telefon: 06/29-352-362
E-mail: williams@williams.hu 2220 Vecsés, Telepi út 83.
Kortye Vilmos egyéni vállalkozó

Aktuális:
A képújság tökéletesen alkalmas arra, hogy színes, ízléses oldalakon, a helyi televízió adásán keresztül, a nap 24 órájában, hirdesse termékeit, szolgáltatását. Valamint nagyobb betekintést engedjen a cég filozófiájába. 3 szolgáltató 35 településén látható adásunkban az Ön hirdetése is.

Értékelés: 3.3
1
Hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

Hozzászólás szövege:

Hozzászólásnál tartsd be a szabályzatot! IP címedet tároljuk: 100.26.179.251

*.jpg kép

0 hozzászólás összesen

Oldal küldése ismerősnek

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező

Ismerős meghívása az oldalra

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező