Mechanikus vagyonvédelem,betörésvédelem.

Feltöltő: vprofi
nyomtatás kedvencnek emailben küldés
Honnan indulnál?
Indulok
útvonaltervező bezárása

Cím: 1084, Budapest VIII. kerület, Tavaszmező 19-21

GPS: N47° 29' 28", E19° 4' 43"

Cégnév: Vagyonvédelem profitól

Telefon: 06209426538

E-mail: küldéshez kattints ide

E-mail küldése

Web: www.zaruzlet.hu

Leírás:
Cégünk fő profiljába tartozik a mechanikus, és elektromos, vagyonvédelmi eszközök tervezése, gyártása és telepítése, ezen felül: ajtónyitás, zárnyitás, zármentés, zárszerelés, ajtómentés, biztonsági ajtó, páncélajtó, rács, rácsajtó, ablakrács, rácsablak, ajtórács, lakatosmunka, kapu, kerítés, korlát, zárszerkezet, cilinderbetét, ajtóbehúzó és veret, mechanikus és elektromos zára, hevederzára, forgalmazása szerelése, valamint betörés utáni helyreállítás. Internetes web áruház.
CÉGTÖRTÉNET:
Vállalkozásom 1990 óta, azaz több mint 20 éve van jelen a biztonságtechnikai piacon. Eleinte saját fejlesztésű ajtó megerősítések gyártásával és szerelésével foglalkoztunk, majd később a folyamatos fejlesztések és bővítések következtében minőségi rácsszerkezetek és biztonsági ajtók gyártásával bővítettük termékpalettánkat. 1995-ben a rendőrség keretein belül elvégeztem egy roncsolásos és roncsolás nélküli ajtónyitási iskolát, amiről hatósági ajtónyitó bizonyítványt kaptam, így az óta azokon is segíthetünk, akiknek ellopták kulcsait, kizáródtak vagy bent ragadtak lakásukban. 1998-ban szabadalmaztattunk és MABISZ minősítettünk egy teljesen forradalmi zárszerkezettel ellátott biztonsági pajzsot Gordiusz néven. A kifejlesztésére azért került sor, mert felismertük, hogy a betörők túlnőttek az egyszerű befeszítés, betéttörés és fúrás módszerén, hiszen az ő palettájukon is megjelentek a legújabb betörési technikák, azaz a zárfésűs finomnyitás, a betét forgórészének a kihúzása, a beragasztás valamint az Interneten is terjedő kopogtatásos módszer. 2005-ben megnyitottuk a web áruházunkat azon ügyfelek részére, akik saját maguk szeretnék megoldani biztonságukat viszont a kiskereskedelmi árnál lényegesen olcsóbban, szeretnének hozzájutni az általunk forgalmazott vagyonvédelmi eszközökhöz.
CÉLKITŰZÉSEK:
Célunk, hogy a megrendelőink igényeit mindig szem előtt tartva, kedvező áron esztétikus, magas biztonsági fokozatot képviselő megoldásokat tudjunk nyújtani. Ennek érdekében fontosnak tartjuk, a folyamatos szakmai és minőségi fejlődést.

Aktuális:
Aki a geo NET-re hivatkozik 5% kedvezményt kap a munkadíjból.

Képek

Mechanikus vagyonvédelem,betörésvédelem., páncélajtó, rácsajtó, ablakrács, rácsablak, hevederzár Mechanikus vagyonvédelem,betörésvédelem., páncélajtó, rácsajtó, ablakrács, rácsablak, hevederzár Mechanikus vagyonvédelem,betörésvédelem., páncélajtó, rácsajtó, ablakrács, rácsablak, hevederzár

Kattints a képre a nagyításhoz!

Értékelés: 4.6
1
Hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

Hozzászólás szövege:

Hozzászólásnál tartsd be a szabályzatot! IP címedet tároljuk: 54.236.35.159

*.jpg kép

0 hozzászólás összesen

Oldal küldése ismerősnek

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező

Ismerős meghívása az oldalra

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező