Költöztetés Budapest

nyomtatás kedvencnek emailben küldés
Honnan indulnál?
Indulok
útvonaltervező bezárása

Cím: 1143, Budapest XIV. kerület, Stefánia út 33

GPS: N47° 30' 19", E19° 5' 54"

Cégnév: Költöztetés - Áruszállítás

Telefon: 0670-269-1629

E-mail: küldéshez kattints ide

E-mail küldése

Web: http://koltoztetes-aruszallitas.info/koltoztetes-budapest/

Leírás:
Rugalmasan biztosítunk színvonalas és teljes körű költöztetés Budapest szolgáltatást, díjmentes Stretch fólia és költöztetődobozok biztosításával.

Aktuális:
Kisebb lakásból nagyobba, albérletből albérletbe vagy család bővülése miatt szeretne költözni?
A Költöztetés Budapest szolgáltatásunkkal gyorsan és stresszmentesen hidalja át a költözéssel járó nehézségeket, problémákat.
Vállalkozásunk a Költöztetés Budapest teljes körű szolgáltatásával igyekszik minden megrendelő válláról levenni a terhet, ami a költözés alatt ránehezedik, hogy a költözés befejeztével problémák nélkül élvezhesse az új helyre történő megérkezést.
A színvonalas szolgáltatásunkba beletartozik a költöztető dobozok kölcsönzése, amivel könnyebbé tehetjük az előkészületeket a költözésre.
Az erős költöztetődobozok biztosítják, hogy épségben érkezzenek meg a törékeny dolgok vagy éppen a kedvelt könyvei.
Budapest területén belül ki is szállítjuk a költöztetődobozokat, így önnek ezek után sem kell rohangálnia, pénzt kiadni értük.
Ha ügyfeleinknek nincs ideje az össze pakoláshoz, akkor a szállítómunkásain szakszerűen elvégzik ezt helyettük, a lerakóhelyen igény szerint ki is csomagolnak.
A bútorok mozgatása és szállítása nagy körültekintést igénylő feladat, a sérülésmentes szállítás érdekében gyakorlott szállítómunkásokat biztosítunk.
Szállítómunkásaink szakszerű munkájával és a díjmentes Stretch fólia biztosításával garantálni tudjuk, a bútorai épségben történő megérkezést a lerakóhelyre.
Költöztetés Budapest szolgáltatásunk tartalmazza még az extra költség nélküli bútorszerelést.
Az egyben nem szállítható nagyméretű bútorok, a lapra szerelhető bútorok szét és összeszerelését kollégáink gyakorlottan és szakszerűen elvégzik.
Korszerű tehergépjárműveink Budapest területén belül bárhova behajthatnak, nincsenek kitiltva sehonnan.
A gépjárművek tiszták és minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve, így biztosítani tudjuk a színvonalas és rugalmas szolgáltatásunkat.
Számlaképesek vagyunk, rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel.
A szolgáltatásunkkal alkalmazkodunk ügyfeleink szabadidejéhez, bármikor a rendelkezésükre tudunk állni.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a www.koltoztetes-aruszallitas.info - t, itt a referenciáinkat megtalálhatja.
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Költöztetés Budapest szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Képek

Költöztetés Budapest, költöztetés, Budapest, bútorszállítás, Budapesten, nemzetközi Költöztetés Budapest, költöztetés, Budapest, bútorszállítás, Budapesten, nemzetközi Költöztetés Budapest, költöztetés, Budapest, bútorszállítás, Budapesten, nemzetközi Költöztetés Budapest, költöztetés, Budapest, bútorszállítás, Budapesten, nemzetközi

Kattints a képre a nagyításhoz!

Értékelés: 5.0
1
Hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

Hozzászólás szövege:

Hozzászólásnál tartsd be a szabályzatot! IP címedet tároljuk: 44.201.96.43

*.jpg kép

0 hozzászólás összesen

Oldal küldése ismerősnek

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező

Ismerős meghívása az oldalra

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező