Irodaköltöztetés Budapesten

nyomtatás kedvencnek emailben küldés
Honnan indulnál?
Indulok
útvonaltervező bezárása

Cím: 1143, Budapest XIV. kerület, Stefánia út 33

GPS: N47° 30' 14", E19° 6' 6"

Cégnév: Költöztetés Áruszállítás

Telefon: 0670-269-1629

E-mail: küldéshez kattints ide

E-mail küldése

Web: www.koltoztetes-aruszallitas.info/irodakoltoztetes-budapesten

Leírás:
Irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunkat ajánljuk kisebb és nagyobb cégeknek, vállalatoknak, ügyfél-szolgálatoknak, irodáknak, vállalkozóknak és közületeknek egyaránt.

Aktuális:
Irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunkat ajánljuk kisebb és nagyobb cégeknek, vállalatoknak, ügyfél-szolgálatoknak, irodáknak, vállalkozóknak és közületeknek egyaránt.
Vállalkozásunk a hosszú évek tapasztalatával és lendületesen dolgozó szállítócsapatával színvonalasan és rugalmasan oldja meg az irodák költöztetését.
Mivel a nagyobb irodák illetve a komplett irodai szintek költöztetése nagyon összetett folyamat és szervezettséget kíván, érdemes minket kihívni előzetes munkafelmérésre.
Ott a vállalkozásunk képviselője teljes képet kaphat a szállítandó irodabútorok mennyiségéről, az egyben nem szállítható és szerelendő bútorok mennyiségéről, az irodai műszaki berendezések számáról (nyomtató, monitor, számítógép, iratmegsemmisítő, stb), iratanyagok és archívumok mennyiségéről, az irattartó állványok, Salgó-polcok mennyiségéről, milyen és mennyi csomagoló és védőanyagra van szükség, és nem utolsó sorban láthatjuk, hogy menyi költöztető dobozra lesz szükség az iratanyagok szállításához.
Vállalkozásunk ezután egyeztet az irodák költöztetésének időpontjáról illetve végrehajtásáról, és részletes árajánlatot adunk az irodaköltöztetésre.
A szolgáltatásunkat rugalmasan tudjuk biztosítani, az irodák folyamatos munkavégzésére és nyitva tartásának figyelembevételével akár éjszaka vagy hétvégén is biztosítani tudjuk az irodaköltöztetést.
Így nem okozunk fennakadást az irodák működésében, az ott dolgozó alkalmazottak folyamatosan dolgozhatnak.
Az Irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunk teljes körű, így vállaljuk: az irodák komplett dobozolást és csomagolását, az iratanyagok címkézését illetve adminisztrációját, archívumok sorrendtartásos szállítását és dobozolását, az irodák részleges vagy teljes előkészítését a költözésre, irodabútor-szállítást, irodabútorok szerelését, tárgyalóasztal szállítást, recepciós pultszállítást, Salgó polcok szerelése és szállítása, irattartó állványok és állványrendszerek szerelése és szállítása, számítógépek és monitorok csomagolása és szállítása, nyomtatók és fénymásolók csomagolása és szállítása, Projektorok - kivetítők - írásvetítők és egyéb irodai eszközök csomagolása és szállítása, videó és vizuális berendezések csomagolása és szállítása, interaktív táblák szállítása, irodai kávéautomaták szállítása, iratmegsemmisítő szállítása, stb.
Az irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunkra mindig a munka nagyságát tekintve biztosítunk szállítómunkásokat.
Szállítómunkásaink gyakorlottak, megbízhatóak, körültekintően és lendületesen végzik a munkájukat.
Munkaidőben alkoholt nem fogyasztanak, figyelembe veszik az ügyfeleink kéréseit és elvárásait.
Tehergépjárműveket 3,5 tonnától akár 24 tonnáig tudunk biztosítani, a szükséges behajtási engedélyeket online intézzük.
Gépjárműparkunk (LKW) korszerű és folyamatosan karbantartott, a környezetvédelmi besorolásuk Euró 4 - 6 os.
Az irodaköltöztetésekre kölcsönözni tudunk erős költöztetődobozokat, ezek a költöztetődobozok egyaránt alkalmasak iratanyagok és műszaki berendezések szállítására is.
Irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunk tartalmazza még a védő és csomagolóanyagok biztosítását is.
Ezek a védő és csomagoló anyagok lehetnek: zsugorfólia vagy más néven stretch fólia, légpárnás fólia és habfólia.
Teljes körű és sérülésmentes szállítást tesznek lehetővé ezek a korszerű védő és csomagolóanyagok.
Fénymásoló szállítást, páncélszekrények szállítást is vállalunk, ezek szállítására egyedi és fix árajánlatot adunk.
Az Irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunkat Non-Stop tudjuk biztosítani, legyen az hétvége, ünnepnap vagy akár éjszaka.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info/irodakoltoztetes-budapesten , itt a referenciáinkat megtalálhatja.
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Képek

Irodaköltöztetés Budapesten, Irodaköltöztetés, Irodaköltöztetés, Budapesten, irodabútorok, szállítása Irodaköltöztetés Budapesten, Irodaköltöztetés, Irodaköltöztetés, Budapesten, irodabútorok, szállítása Irodaköltöztetés Budapesten, Irodaköltöztetés, Irodaköltöztetés, Budapesten, irodabútorok, szállítása Irodaköltöztetés Budapesten, Irodaköltöztetés, Irodaköltöztetés, Budapesten, irodabútorok, szállítása

Kattints a képre a nagyításhoz!

Értékelés: 0.0
1
Hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

Hozzászólás szövege:

Hozzászólásnál tartsd be a szabályzatot! IP címedet tároljuk: 18.205.176.39

*.jpg kép

0 hozzászólás összesen

Oldal küldése ismerősnek

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező

Ismerős meghívása az oldalra

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező