EuZert Kft.

Feltöltő: euzert
nyomtatás kedvencnek emailben küldés
Honnan indulnál?
Indulok
útvonaltervező bezárása

Cím: 1071, Budapest VII. kerület, Peterdy utca 36/A

GPS: N47° 30' 30", E19° 4' 56"

Cégnév: Euzert Uniós Továbbképző Kft.

Telefon: 413-09-05

E-mail: küldéshez kattints ide

E-mail küldése

Web: http://euzert.hu

Leírás:
Euzert Uniós Továbbképző Kft.

Pályázati szakértés, minőségügyi rendszerépítés, online képzés

Aktuális:
Az Euzert Uniós Továbbképző Kft. 2003-ban kezdte meg működését. Fő tevékenységünk továbbképzések, tréningek, oktatások szervezése hagyományos, mindenki számára elérhető, nyílt tanfolyamok, illetve igény szerint cégre szabott, speciális tematikával, kihelyezett/inhouse formában.

Oktatóink és partnereink a képzések témáiban jártas gyakorlati szakemberek, akiket szigorú követelmények alapján választunk ki, és résztvevői kérdőívekkel folyamatosan értékelünk, ellenőrzünk. E szigorú kiválasztási rendszer eredményességét a hallgatói kérdőíveken szerzett kiváló értékelések, és a résztvevői ajánlások igazolják.

2010. októberében együttműködési megállapodást kötöttünk a bajorországi Edonin Deutschland GmbH-val. A megállapodás értelmében Magyarországon kizárólagos jogot szereztünk az Edonin e-konferencia rendszerének használatára, továbbá számos képzésünk képzési programja az Edonin Deutschland GmbH kritériumai szerinti auditáláson esett át. Így ezen tanfolyamainkon szerzett oklevelekre az Edonin Deutschland GmbH ellenjegyzése is rákerül.

Kiemelt jelentőségű partnereink közé tartozik a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, A Budapesti Műszaki Egyetem, valamint a Miskolci Egyetem Vezetéstudományi Intézete is. Oktatásaink, tanfolyamaink témája a piacon felmerült legaktuálisabb igényekhez igazodik, oly módon, hogy a fő hangsúlyt minden esetben a gyakorlatiasságra helyezzük. Tanfolyamaink a munkaügyi központ által akkreditáltak és vizsgával zárulnak, melyek egyetemi vizsgabizottságok, nemzetközi szakmai testületek normáinak is megfelelnek.

Értékelés: 4.5
1
Hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

Hozzászólás szövege:

Hozzászólásnál tartsd be a szabályzatot! IP címedet tároljuk: 34.239.150.57

*.jpg kép

0 hozzászólás összesen

Oldal küldése ismerősnek

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező

Ismerős meghívása az oldalra

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező