Buxabarát

Kategória: vállalkozás » vásárlás » egyéb
Feltöltő: lepesmagazin
nyomtatás kedvencnek emailben küldés
Honnan indulnál?
Indulok
útvonaltervező bezárása

Cím: 8100, Várpalota, Szent István u 25

GPS: N47° 12' 5", E18° 8' 38"

Cégnév: Lépés Média Grup kft.

Telefon: 06-70-342-3639

E-mail: küldéshez kattints ide

E-mail küldése

Web: http://www.buxabarat.hu

Leírás:
NÉZD, VEDD, VIDD!!!!

Mit nézzek? Mit vegyek? Mit vigyek?

Ebben szeretnénk segíteni minden érdeklődőnek. S mindez hogyan működi? Nos, nagyon egyszerűen. Csak szeretni kell az internetet, rendelkezni kell egy kevéske pénzzel, és várni, hogy megjelenjen az a kedvezmény, ami a legjobb ajánlat egy vásárláshoz.
BUXABARÁT – mely akár két kattintással is elérhető bárki számára, aki az ország területén rákattint a honlapra. Ott minden megtalálható, amit éppen kedvezményesen kínálnak a szolgáltatók. Akár 90%-os árengedménnyel is meg lehet vásárolni egy adott szolgáltatást, vagy terméket, amit szívesen igénybe vennénk. – mozi, étterem, wellness központ ajánlata, fitnes klubok, fodrász, kozmetika, - és még számtalan érdekes és hasznos szolgáltatás.
Rendelkezésre áll országos, megyei, vagy akár helyi ajánlat is, ami között mindenki a saját ízlésének megfelelően vásárolhat.
De mit is veszek? Nem mást, mint kedvezményes vásárlási kupont, óriási árengedménnyel, melyet az adott szolgáltatónál az általa meghatározott időpontig beválthatok. Fizetni a kuponért a regisztráció után a megveszem gombra kattintva, a megadott fizetési módok kiválasztása után kell csak. A fizetés jóváhagyása után az sms-ben kapott kuponnal – mely a vásárlási kódot is tartalmazza – indulhat a „hadművelet”. Szépülhetünk a fodrásznál, a kozmetikusnál, a műkörmösnél, és ha jó az ajánlat, még kedvezménnyel fogyhatunk is, miután elfogyasztottuk az égetni való kalóriát egy hangulatos étteremben. Az ajánlatok végtelen számából csak egy-két kattintás, és kész a spórolás. Mindezt csak a BUXABARÁT segítségével, és az internetes oldal állandó figyelésével érhetjük el.
A honlapot ajánljad barátaidnak, ismerőseidnek is bármely közösségi oldalon keresztül …………………………………………………………………………………hiszen már egy beérkező vásárlási ajánlat után is jár a kedvezmény. Mivel sok kis kupon sokra megy, így te is részese lehetsz egy új vásárlási formának.
Ha még mindig kíváncsiság gyötör, kattints ide (GYIK felhasználó)


Netezz, spórolj, vásárolj, a BUXABARÁT-tal!!!


Várlak az interneten, látogass meg!

Képek

Buxabarát, kupon, közösség, vásárlás, olcsó, sms

Kattints a képre a nagyításhoz!

Értékelés: 4.3
1
Hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

Hozzászólás szövege:

Hozzászólásnál tartsd be a szabályzatot! IP címedet tároljuk: 3.226.251.81

*.jpg kép

0 hozzászólás összesen

Oldal küldése ismerősnek

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező

Ismerős meghívása az oldalra

Az Ön neve: *

Az Ön e-mail címe: *

Ismerős neve: *

Ismerős e-mail címe: *

* - kötelező mező